Gretige Linssen laat zich zien in benefietwedstrijd Feyenoord

Reacties

Feyenoord en RKC Waalwijk hebben woensdagavond een oefenwedstrijd afgewerkt om geld op te halen voor projecten om Oekraïense vluchtelingen van hulp te voorzien. De zes doelpunten werden eerlijk verdeeld tussen beide ploegen: 3-3.

Gretige Linssen laat zich zien in benefietwedstrijd Feyenoord
© Pro Shots

Supporters die het duel in De Kuip bezochten, droegen bij aan de opbrengst die volledig ten goede komt aan projecten om Oekraïense vluchtelingen van hulp te voorzien. Bovendien werden na afloop de gedragen wedstrijdshirts geveild.

In een prima gevulde Kuip traden beide teams aan met behoorlijk was vaste basisspelers, al ontbraken natuurlijk wel de nodige internationals. Bij Feyenoord was er daardoor plek in de basis voor Valentin Cojocaru, de 26-jarige Roemeense doemlan die onlangs werd gestrikt. Ook Bryan Linssen kreeg weer eens de kans vanaf de start.

De 31-jarige spits, die de afgelopen periode zijn plek kwijtraakte aan Cyriel Dessers, had een klein half uur nodig om zijn stempel te drukken. Uit een prima pass van Marcos Senesi maakte hij de 1-0. Al snel deed Iliass Bel Hassani iets terug, hij kon helemaal alleen op Cojocaru af en maakte geen fout: 1-1. Kort voor rust kwamen de Waalwijker zelfs op 1-2 via Roy Kuijpers.

In de tweede helft stelde Feyenoord al snel orde op zaken. Op aangeven van Jens Toornstra wipte Linssen de 2-2 binnen. De Limburger was even later zelf de aangever bij de 3-2 van Noah Naujoks, één van de vele jongelingen die de kans kregen. In de slotfase bepaalde Melle Meulensteen de eindstand op 3-3.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.