Lindelöf na pijnlijke avond voor Zweden: 'Ik heb het verkloot'

Reacties

Zweden lag op pole position voor de winst in groep B, maar in Georgië verspeelde de Zweden de eerste plaats aan Spanje. Victor Lindelöf was na afloop opvallend zelfkritisch.

Lindelöf na pijnlijke avond voor Zweden: 'Ik heb het verkloot'
Georgië
Georgië
2 - 0
Zweden
Zweden

'Ik heb het verkloot', gaf de verdediger van Zweden en Manchester United toe tegenover C-More. Lindelöf wilde Khvicha Kvaratskhelia een kwartier voor tijd uitspelen door de bal te chippen, maar zag de aanvaller de bal veroveren en vervolgens de 2-0 maken voor de Georgiërs.

Toen de verslaggever van C-More aangaf dat Zweden niet met de vertrouwde achterhoede in actie kwam in Georgië, wees Lindelöf die opmerking van de hand. 'Ik ging in de fout, het is daarom vreemd dat je over andere verdedigers begint', zei Lindelöf. 'We stonden al 1-0 achter en na die 2-0 werd het nog moeilijker. Ik ben absoluut niet blij met mijn beslissing om die bal te chippen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Zweden en Lindelöf hebben nog steeds een kans om een WK-ticket te behalen. Spanje is zondagavond in Sevilla de tegenstander in een strijd om de eerste plek in groep B. De Spanjaarden hebben één punt meer dan de Zweden, bij wie Zlatan Ibrahimovic tegen Georgië terugkeerde in de basis.

WK Kwalificatie Europa

Stand Groep B WK Kwalificatie Europa 2022 Qatar

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Spanje
8
6
1
1
15-5
+10
19
2
Zweden
8
5
0
3
12-6
+6
15
3
Griekenland
8
2
4
2
8-8
0
10
4
Georgië
8
2
1
5
6-12
-6
7
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.