Lichte klachten Messi bezorgen Koeman nieuwe hoofdbrekens

Reacties

Lionel Messi (33) moet de halve finale in de strijd om de Spaanse Super Cup laten schieten. De Argentijn ondervindt hinder van opnieuw opspelende dijbeenklachten.

Lichte klachten Messi bezorgen Koeman nieuwe hoofdbrekens
© Pro Shots

Messi werd zaterdag in het uitduel bij Granada na ruim een uur gewisseld. Even daarvoor had hij zijn klachten opgelopen en verder spelen bleek geen optie. Op dat moment had de Argentijn met twee goals al wel het verschil gemaakt in het duel dat de formatie van coach Ronald Koeman uiteindelijk met 0-4 won.

Aanvankelijk bleek er sprake van loos alarm. Maandag trainde Messi alweer mee en daarom werd hij ook opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel met Real Sociedad. De klachten speelden woensdagochtend evenwel weer op, waarop besloten werd geen risico's te nemen. 

De afwezigheid van Messi is een uitdaging zijn voor Barcelona. Na een moeizaam begin van het seizoen was de Argentijnse superster juist weer op stoom geraakt. Tegen Athletic de Bilbao (2-3) en Granada nam hij in totaal vier goals voor zijn rekening.

Juist nu Koeman op zoek naar zijn eerste prijs kan, de finale om de Super Cup is zondag, zijn de fysieke problemen van Messi een streep door de rekening. Donderdag staan Real Madrid en Athletic de Bilbao in de andere halve finale tegenover elkaar.

Puzzel Barcelona ligt: 'Messi en Frenkie spelen goed omdat Pedri erbij is gekomen'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.