Licht aan het einde van de tunnel voor Janssen bij Tottenham

Reacties

Vincent Janssen hervat vrijdag de groepstraining bij Tottenham Hotspur. De tegenstander van Ajax in de halve finale van de Champions League verwacht ook Eric Dier weer snel terug te hebben.

Licht aan het einde van de tunnel voor Janssen bij Tottenham

Daarmee mag Janssen hopen dat hij dit seizoen toch nog minuten maakt voor Tottenham in de Premier League. De 24-jarige aanvaller werd aanvankelijk niet eens ingeschreven voor die competitie, maar halverwege het seizoen veranderde manager Mauricio Pochettino van standpunt. Janssen was weer welkom, maar liep vervolgens een enkelblessure op.

Van zijn eerste optreden voor Spurs sinds augustus 2017 is het dus nog niet gekomen voor Janssen. De vraag is of het er nog wel van komt nu hij weer op de weg terug is. In de Premier League staan nog vijf duels op het programma. Dat Harry Kane die allemaal mist, vergroot de kansen op speeltijd voor de zeventienvoudig international, die niet is ingeschreven voor de CL.

Waar Janssen tegen Ajax dus niet in actie kan komen, geldt dat wel voor Dier. De Engels international miste door een heupblessure de twee kwartfinalewedstrijden tegen Manchester City, maar lijkt net op tijd weer fit te zijn. Harry Winks, een andere kandidaat voor het middenveld, heeft nog last van een liesblessure. Daar heeft ook Moussa Sissoko last van, nadat hij uitviel tegen City.

Ondanks de naderende rentree van Janssen en Dier is de lappenmand bij Tottenham nog altijd goed gevuld. Rechtsback Serge Aurier is nog op de weg terug van een hamstringblessure, terwijl Kane zich door een zware enkelblessure al op de halve finale in de Nations League tegen Oranje moet richten. Van Sissoko en Érik Lamela (hamstring) is nog niet duidelijk hoe lang ze aan de kant staan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.