Lewandowski heeft antwoord op vernietigende kritiek

Reacties

De persoonlijke aanval heeft Robert Lewandowski met woord en daad gepareerd. In het DFB Pokal-duel met Hertha BSC bewees hij het ongelijk van de criticasters.

Lewandowski heeft antwoord op vernietigende kritiek

Lewandowski zinspeelt al langer op een vertrek uit München, waarbij Real Madrid als bestemming wordt geopperd. De Beierse grootmacht wil niet meewerken aan een afscheid van de Poolse goalgetter. Volgens Dietmar Hamann moet die houding veranderen.

De Duitse oud-international met 143 duels voor Bayern op zijn naam zette afgelopen weekend zijn vraagtekens bij Lewandowski. Bayern zou hem komende zomer beter kunnen verkopen, zo stelde Hamann na de nederlaag tegen Bayer Leverkusen. 'Ik geloof dat Lewandowski een probleem gaat worden voor Bayern. Zijn theater, zijn misbaar, zijn soms lusteloze voorkomen op het veld. Ik geloof dat het duidelijk is dat hij een Einzelgänger is.'

De Poolse spits werd verweten te weinig een teamspeler te zijn. 'Als spits bij Bayern moet je niet alleen van waarde voor de ploeg zijn vanwege je goals. Ik geloof ook dat hij in de selectie niet al te veel vrienden heeft of voor een deel omstreden is.'

Drie dagen na het duel met Leverkusen kwam Lewandowski in Berlijn met een respons in woord en daad. 'Het interesseert me niet wat iemand over mij zegt. Zeker niet als het alleen maar complete onzin is. Ik denk niet dat hij veel van tactiek begrijpt', reageerde de Pool op de woorden van Hamann.

Op het veld had hij ook al de kritiek weerlegd. Met twee assists was Lewandowski belangrijk voor Bayern, en niet als goaltjesdief alleen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer R. Lewandowski
Meer over R. Lewandowski
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.