Letsch en Doekhi verrast door schorsing Openda: 'O, not good'

Reacties

Vitesse moet het in de return tegen Rapid Wien stellen zonder Loïs Openda. De aanvaller incasseerde donderdag een gele kaart en is geschorst voor de ontmoeting van volgende week donderdag in Arnhem.

Letsch en Doekhi verrast door schorsing Openda: 'O, not good'
© Pro Shots
Rapid Wien
Rapid Wien
2 - 1
Vitesse
Vitesse

'Ik weet niet waarom hij mij geel gaf, maar oké. Ik zal mijn ploeggenoten steunen. Of het team niet te afhankelijk van mij is? Nee, Vitesse is niet afhankelijk van mij. Iedereen is gefocust. We moeten blijven geloven', zei Openda na afloop voor de camera van ESPN.

Thomas Letsch en Danilho Doekhi reageerden verrast. 'Ja, het was een domme gele kaart. Is hij geschorst? O, not good. Hij is inderdaad belangrijk', vertelde de coach aan ESPN. Het nieuws kwam ook voor Doekhi onverwachts: 'O, dat is … Die gaan we missen. Zonde. Hij is een goede speler.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Openda knalde een kwartier voor tijd de aansluitingstreffer tegen de touwen en gaf Vitesse daarmee hoop. De Arnhemmers waren al eerder tot scoren gekomen, maar Adrian Grbic werd onterecht teruggefloten wegens 'buitenspel'. 'Ik heb het gezien, maar we spelen zonder VAR in de Conference League. Ik begrijp niet waarom dat zo is, maar de scheidsrechter beslist en we moeten het accepteren', aldus Letsch.

De Duitser vindt het 'niet acceptabel' hoe Vitesse aan de wedstrijd begon. 'We verdedigen niet goed. De tweede helft was compleet anders.' Vitesse had minstens een gelijkspel verdiend, aldus de coach. Daar sloot Doekhi zich bij aan: 'Achteraf had er meer ingezeten. Nu moeten we het thuis maar afmaken.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.