Lestienne vanaf maandag op het veld met selectie PSV

Reacties

De ochtend na de verloren oefenwedstrijd tegen FC Basel (2-3) verscheen PSV zondag - op de dag dat Maxime Lestienne werd vastgelegd - weer op het trainingsveld in het Franse Evian.

Lestienne vanaf maandag op het veld met selectie PSV

De acht spelers die een dag eerder wat langer in actie kwamen - Joshua Brenet, Jürgen Locadia, Nicolas Isimat-Mirin, Jorrit Hendrix, Stijn Schaars, Steven Bergwijn, Nikolai Laursen en Rai Vloet - beperkten zich na hun warming-up tot een korte uitlooptraining, waarna zij na een uurtje in de bus terug naar het hotel stapten.

De overige veertien spelers warmden samen op, waarna de drie doelmannen onder handen werden genomen door keeperstrainer Ruud Hesp. De training werd afgesloten met een partijvorm zes tegen zes met één wissel, Jeroen Zoet deed daaraan niet mee. PSV traint zondag maar één keer, 's middags hebben de spelers vrij.

Ook maandag en dinsdag staan oefensessies op het programma, waarbij nieuweling Maxime Lestienne ook voor het eerst met de selectie op het trainingsveld te bewonderen is. Woensdag speelt de landskampioen tegen Olympique Lyon. Dat duel is in het kader van de vriendschappelijke Valais Cup, waartoe ook het duel met Basel behoorde. (Dolf van Aert)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.