PSV heeft met Lestienne opvolger van Depay binnen

Reacties

PSV heeft de transfer van Maxime Lestienne afgerond. De Belgische linksbuiten komt over van Al-Arabi en sluit zondag al aan bij de selectie van de Eindhovenaren.

PSV heeft met Lestienne opvolger van Depay binnen

De 23-jarige Lestienne wacht de zware taak Memphis Depay te doen vergeten in Eindhoven. De buitenspeler stond onder contract in Qatar, maar was het voorbije seizoen in de Serie A actief. Gedurende zijn huurperiode bij Genoa kwam de Belg 23 keer in actie op het hoogste niveau van Italië.

De aanwinst mocht zich in 2010 ook al bijna PSV-speler noemen. De Nederlandse landskampioen wilde de aanvaller graag overnemen van het noodlijdende Excelsior Moeskroen, maar Lestienne koos voor Club Brugge. Ook Manchester City en Everton waren destijds geïnteresseerd. Via een behoorlijke omweg bereikt de kleurrijke aanvaller alsnog De Herdgang.

Lestienne verblijft momenteel in Genève en reist zo snel mogelijk naar Evian, om daar zondag al aan te sluiten bij het trainingskamp van de Eindhovenaren. De Belg wordt in eerste instantie op huurbasis ingelijfd, maar PSV heeft daarbij een optie tot koop bedongen. (Dolf van Aert)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.