Leegloop dreigt in Deventer voor Go Ahead Eagles

Een rampscenario dreigt voor Go Ahead Eagles. Het kan zomaar gebeuren dat liefst acht basisspelers de club aan het einde van het seizoen verlaten.

Leegloop dreigt in Deventer voor Go Ahead Eagles

De gehuurde doelman Remko Pasveer keert terug naar Heracles Almelo. NEC volgt de prestaties van rechtsback Wout Droste nadrukkelijk. Trainer Wiljan Vloet bekeek het talent al eens vanaf de tribune.

Kari Arkivuo heeft de club al eerder laten weten niet op een nieuwe aanbieding in te gaan. Voor de transfervrije Finse middenvelder was vorig seizoen al belangstelling vanuit de Eredivisie.

Ook in de jonge talenten Maikel Kieftenbeld en Joey Suk bestaat interesse. Zij ontwikkelen zich dit seizoen goed. Deze contracten lopen nog door tot 2011, dus voor hen kan de club een transfersom vragen. Voor Jules Reimerink en Patrick Gerritsen kan dat niet. Het tweetal wordt gehuurd van FC Twente. Tot slot heeft Galatasaray zich al eens gemeld voor Halil Colak.

'Er wordt behoorlijk aan onze spelers getrokken, maar dat is logisch gezien het seizoen dat we doormaken', vertelt trainer Andries Ulderink aan Voetbal International. 'Bang ben ik niet, maar ik hou wel rekening met een scenario waarin we veel spelers kwijtraken.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen