Leeds-eigenaar droomt hardop van Ibrahimovic en Cavani

Reacties

De namen Zlatan Ibrahimovic en Edinson Cavani blijven rondzingen bij Leeds United, dat de hoop op het voormalig PSG-aanvalskoppel (nog) niet helemaal heeft opgegeven.

Leeds-eigenaar droomt hardop van Ibrahimovic en Cavani
© Pro Shots

In de aanloop naar de terugkeer op het hoogste niveau heeft Leeds United genoeg plannen om voor komend seizoen de selectie Premier League-proof te maken. Eigenaar Andrea Radrizzani heeft daarbij niet de minste namen in zijn hoofd.

In de winterstop liepen de pogingen van Leeds spaak om Ibrahimovic en Cavani naar Elland Road te lokken. Maar The Whites zijn de twee ervaren aanvallers ondanks hun eerdere nee niet vergeten.

'Ibrahimovic zal zeker lastig worden', zegt Radrizzani tegen Sky Italia over de kansen de 38-jarige Zweed alsnog te verwelkomen in Leeds. 'We probeerden hem in januari te halen, maar hij koos voor Milan en de deal liep daardoor in het honderd. Nu is het te laat, de intensiteit van het Engelse voetbal is anders.'

Ibrahimovic lijkt dan een brug te ver te zijn, zijn voormalige aanvalspartner Cavani staat bij Radrizzani nog wel op de radar. 'Hij zou met zijn kwaliteiten en zijn fysiek zeker een bijdrage kunnen leveren, maar ik heb met de coach (Marcelo Bielsa, red.) nooit gesproken over hem. Dat gezegd hebbende, we hebben zeker aan hem gedacht. We gaan het zien, hij is nog steeds beschikbaar en transfervrij.'

Cavani heeft na zijn vertrek bij Paris Saint-Germain nog geen nieuwe club, zoals ook Ibrahimovic zich nog niet heeft gecommitteerd aan een club voor komend seizoen.

Genieten van El Loco en dagdromen van Akinfenwa in Barcelona-shirt
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.