Lazovic krijgt boete en praat vrijdag met Stevens

PSV heeft Danko Lazovic 'de maximale boete' opgelegd voor zijn gedrag tijdens de 4-1 nederlaag tegen Ajax. De Servische spits uitte zijn frustraties over zijn reserverol door na zijn assist bij de1-1 van Ibrahim Afellay trainer Huub Stevens uit te schelden.

Lazovic krijgt boete en praat vrijdag met Stevens

De afgelopen dagen verbleef Lazovic bij de nationale ploeg van Servië, waarvoor hij tijdens de 6-1 zege op Bulgarije het laatste doelpunt voor zijn rekening nam. Eenmaal terug in Eindhoven moest de spits op het matje komen bij algemeen directeur Jan Reker.

De uitkomst van dat gesprek is dat Lazovic een flinke boete moet betalen voor zijn tirade. Of de woede-uitbarsting ook sportieve gevolgen heeft, zal vrijdag blijken als Serviër tekst en uitleg geeft aan Stevens.

Lazovic is al een tijdje ontevreden over zijn rol bij PSV. De aanvaller moet de laatste weken op de bank beginnen, omdat Stevens de voorkeur geeft aan Danny Koevermans als eenzame spits. Lazovic vindt dat hij goed genoeg is voor een basisplaats en sprak na Ajax-PSV zijn voorkeur uit voor een systeem met twee spitsen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen