Directeur Reker wil praten met tierende Lazovic

Jan Reker gaat binnenkort in gesprek met Danko Lazovic. De algemeen directeur van PSV wil met de aanvaller praten over zijn gedrag tijdens de 4-1 nederlaag van PSV bij Ajax van afgelopen zondag.

Directeur Reker wil praten met tierende Lazovic

Lazovic viel daarin niet alleen op door een goede invalbeurt, maar ook met wangedrag na de gelijkmaker van Ibrahim Afellay. De Servische spits had de 1-1 voorbereid met een assist, maar vierde die treffer met een woeste schreeuwpartij ogenschijnlijk richting coach Huub Stevens.

Volgens het televisieprogramma De Wereld Draait Door zou Lazovic herhaaldijk zeer obscene taal hebben geroepen naar de trainer van PSV. Een tolk heeft via liplezen de scheldkanonnade van de tierende spits vertaald. Het wangedrag van de international komt voort uit de vele malen dat hij op de bank moest beginnen bij de Eindhovenaren.

Reker wil nog deze week met Lazovic praten, meldt hij in het Eindhovens Dagblad. 'Danko speelt een interland en is maandagochtend al vroeg naar Servië gereisd. Ik wil bij zijn terugkeer eerst van hem persoonlijk horen waarom hij zo deed tegen Huub Stevens. Hoor en wederhoor dus.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen