Lazio mogelijk tegen Milan weer met De Vrij

Reacties

Stefan de Vrij maakt mogelijk zaterdag zijn rentree bij Lazio tijdens het thuisduel met AC Milan. De verdediger kampt met een ontstoken voetzool, waardoor hij de laatste twee wedstrijden miste.

Lazio mogelijk tegen Milan weer met De Vrij

'De Vrij heeft vandaag een test ondergaan en de reactie was overwegend positief', liet clubarts Roberto Bianchini donderdag weten. 'Het is nog te vroeg om te zeggen of hij zaterdagavond in actie kan komen. Vrijdag kunnen we daar een beter oordeel over vellen.'

'Ik kan in ieder geval stellen dat Stefan het weekend daarna in actie kan komen tegen Cesena', vervolgde Bianchini. De kans is klein dat Lazio tegen het Milan van Marco van Ginkel en Nigel de Jong kan beschikken over Lucas Biglia, die woensdag een enkelblessure opliep. Felipe Anderson is sowieso nog drie weken uit de roulatie.

Door het gelijkspel bij AS Roma (2-2) en de thuisnederlaag tegen Napoli (0-1) is Lazio, waar Edson Braafheid vanwege een knieblessure voorlopig niet inzetbaar is, afgezakt naar de vijfde plaats in de Serie A. AC Milan is achtste met vijf punten minder dan de Romeinen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.