Lautaro Martínez geeft duidelijkheid over Barça-interesse en Inter-toekomst

Reacties

Lautaro Martínez staat op het punt om een nieuw contract te tekenen bij Internazionale. De spits geeft aan dat een verhuizing naar Barcelona inmiddels een gepasseerd station is.

Lautaro Martínez geeft duidelijkheid over Barça-interesse en Inter-toekomst
© Pro Shots

Martínez stond afgelopen zomer hoog op de verlanglijst bij Barcelona, dat de Argentijn graag wilde hebben als de opvolger van Luis Suárez. De enorme geldzorgen van de Spaanse grootmacht waren toen nog niet zo bekend bij het grote publiek. Martínez vertelt dat hij ook daadwerkelijk heeft gesproken met Barcelona, dat er echter niet in slaagde om de spits binnen te halen.

'De geruchten klopten. Ik was in onderhandeling met Barcelona', vertelt Martínez aan La Gazzetta dello Sport. 'Ik heb Antonio Conte toen beloofd dat ik me niet zou laten afleiden en ben altijd hard blijven werken om het maximale te geven voor Inter. Maar dit ligt nu allemaal in het verleden. Ik ga binnenkort mijn contract verlengen in Milaan.'

Superduo
Hiermee slaat Inter een enorme slag. Martínez (23) vormt voorin een geweldig duo met Romelu Lukaku en was al goed voor dertien competitiedoelpunten. Lukaku maakte er ook al zeventien en mede dankzij de dertig goals van het spitsenduo staat Inter nu bovenaan in de Serie A.

Martínez ligt momenteel nog tot medio 2023 vast. Het is niet bekend voor hoeveel jaar hij gaat bijtekenen. 'Ik weet niet wanneer er een officiële mededeling zal zijn', zegt Martínez. 'Tot die tijd blijf ik gewoon doorspelen. Mijn toekomst ligt hier, ik zie mezelf lang voor Inter spelen. Ik hou van de club, de fans en het leven in Milaan. Ik heb alleen maar positieve gevoelens.'

Martínez speelt sinds 2018 voor Inter, dat de aanvaller destijds voor 25 miljoen euro overnam van Racing Club. Vorig seizoen was hij in alle competities goed voor 21 doelpunten, maar Martínez is nu goed op weg om dat aantal te overtreffen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.