Laporta gaat in op uitlatingen Messi: 'Gratis spelen moest van hem komen'

Reacties

Joan Laporta heeft in gesprek met TV3 gereageerd op uitlatingen van Lionel Messi, die in een interview met Sport aangaf dat hem nooit is gevraagd om 'voor niets' voor Barcelona te spelen om zo wellicht bij de club te kunnen blijven, ondanks de wankele financiële positie.

Laporta gaat in op uitlatingen Messi: 'Gratis spelen moest van hem komen'
© Pro Shots

'Messi heeft gelijk, ik heb hem nooit gevraagd om gratis te spelen omdat we wisten dat hij een belangrijk aanbod had', zegt Laporta in een reactie op de woorden van Messi. De huidige aanvaller van Paris Saint-Germain gaf aan gekwetst te zijn door de eerdere uitlatingen van Laporta. De clubpresident zei toen dat hij hoopte dat Messi 'gratis' voor Barça wilde spelen.

Messi gaf daarbij aan dat Laporta een verkeerd signaal afgaf met zijn woorden. 'Ik wil het verduidelijken: in een radioprogramma werd mij gevraagd: wat als Messi voor niets kon blijven? Voor niets... Ik wist ook niet of het zou kunnen, maar ik begreep toen dat dat kon', aldus Laporta.

'Ik zei toen: 'Dat zou mooi zijn, maar ik heb hem dat nooit gevraagd omdat hij de beste speler ter wereld en hij al een ander voorstel had gekregen van een club. Het moest dus in elk geval van hem komen, niet van mij. Er is daarna veel onnodige controverse ontstaan', besluit Laporta.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.