Lange rij afzeggingen bij Spurs groeit ondanks 'duizelingwekkend aanbod'

Reacties

Het rijtje met afzeggingen bij Tottenham Hotspur wordt langer en langer. Volgens Sevilla-voorzitter José Castro heeft ook trainer Julen Lopetegui een duizelingwekkend aanbod gehad van de Londenaren.

Lange rij afzeggingen bij Spurs groeit ondanks 'duizelingwekkend aanbod'
© Pro Shots

Maar ook Lopetegui heeft dus bedankt voor het aanbod om manager bij Spurs te worden. 'Julen belde me op en vertelde me dat hij een duizelingwekkend aanbod van Tottenham had gehad', onthulde Castro bij het Spaanse programma El Larguero. 'Maar hij zei me dat hij dingen niet vergeet en het hier enorm naar zijn zin heeft. We geloofden en geloven in hem, hebben hem twee jaar langer vastgelegd en ik weet zeker dat hij ons nog veel meer zal geven. Er zijn trainers die het economische aspect belangrijker vinden, maar Julen was heel duidelijk.'

En dus kreeg Tottenham wederom nul op rekest. Het is niet duidelijk welke plek de afzegging van Lopetegui inneemt in de lange rij met mislukte toenaderingen, maar het maakt wederom duidelijk dat de zoektocht van voorzitter Daniel Levy naar de definitieve opvolger van José Mourinho, inmiddels trainer van AS Roma, uiterst moeizaam verloopt. Zo bleek het terughalen van Mauricio Pochettino geen optie, zag Antonio Conte uiteindelijk ook af van de klus in Noord-Londen en ketste een akkoord met Paulo Fonseca af om fiscale redenen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Meer Sevilla
Meer over Sevilla
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.