Lang spoelt met doelpunt voor Club Brugge kritiek van zich af

Reacties

Noa Lang heeft zich zondag laten zien namens Club Brugge. De aanvaller maakte een kwartier voor tijd de 3-0 tegen Zulte Waregem. Hij deed daarmee in positieve zin van zich spreken na de kritiek van de afgelopen weken.

Lang spoelt met doelpunt voor Club Brugge kritiek van zich af
© Pro Shots
Club Brugge
Club Brugge
3 - 0
Zulte Waregem
Zulte Waregem

Zowel Marco van Basten als Radja Nainggolan verbaasde zich over de uitspraken van Lang na zijn glansrol tegen KRC Genk. Na afloop gaf Lang hier destijds uitleg over. 'Waarom ik na mijn goal een vinger op mijn mond legde? Mensen praten veel, dat wilde ik even laten weten. Wie dat zijn? Dat weten die mensen zelf best wel. Ik ben er klaar mee', zei Lang tegenover Eleven Sports.

Vroeg
Brugge had met Lang in de basis en Ruud Vormer en Bas Dost op de bank geen moeilijke avond. Het kwam via Charles De Ketelaere al na dertien minuten op voorsprong. Met die stand bereikte de thuisploeg ook de rust.

Mats Rits maakte zeven minuten na rust de tweede treffer, waarna Lang een kwartier voor tijd de eindstand bepaalde. De Ketelaere legde na een inworp de bal panklaar neer voor Lang, die alleen nog maar binnen hoefde te schieten: 3-0. Zulte Waregem dacht daarna wat terug te doen via Zinho Gano, maar die goal werd afgekeurd omdat de bal buiten was geweest.

Vormer
Lang kreeg na zijn doelpunt nog een kans op een doelpunt, maar Sammy Bossut kon zijn inzet vanuit een moeilijke hoek keren. Vormer en Dost kregen beiden nog speeltijd. Vormer mocht meteen na rust invallen, Dost werd in de laatste twee minuten nog ingebracht.

Club Brugge pakt door de overwinning de tweede plaats over van Antwerp. De ploeg van trainer Philippe Clement heeft nog wel een achterstand goed te maken op koploper Union Saint-Gillis, dat vier punten meer verzamelde.

Pro League

Stand Pro League 2021/2022

België

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Union Sint-Gillis
34
24
5
5
78-27
+51
77
2
Club Brugge
34
21
9
4
72-37
+35
72
3
Anderlecht
34
18
10
6
72-36
+36
64
4
Antwerp
34
19
6
9
55-38
+17
63
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Club Brugge
Meer over Club Brugge
Meer Pro League
Meer over Pro League
Meer N. Lang
Meer over N. Lang
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.