Keepersblunder en goal Meijer: Club Brugge doet uitstekende zaken

Reacties

Club Brugge heeft uitstekende zaken gedaan in de Champions' Play-offs. Door een zege op Union Sint-Gillis doet de topclub uit België weer volledig mee om de titel.

Keepersblunder en goal Meijer: Club Brugge doet uitstekende zaken
© Pro Shots
Union Sint-Gillis
Union Sint-Gillis
1 - 2
Club Brugge
Club Brugge

Union kon maximaal profiteren van het puntenverlies van Anderlecht, dat zaterdag met 2-1 verloor bij KRC Genk, maar ook Club Brugge is nog volop in de race om de landstitel. Beide teams waren zondag aan elkaar gewaagd, hoewel de wedstrijd aanvankelijk geen spektakel opleverde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Door een keepersblunder kwam de wedstrijd los. Anthony Moris dacht zijn aanvallers te kunnen lanceren met een verre uittrap, maar schoot de bal tegen Hugo Vetlesen aan, waardoor Club Brugge met veel geluk de leiding greep. Kort nadat Vetlesen zijn tweede gele kaart kreeg en dus met rood moest vertrekken, kopte Nederlander Bjorn Meijer uit een corner de 0-2 binnen. 

Dat was de beslissing, zo leek het. Bij Union liep het voor geen meter, maar toch kwam de thuisploeg terug in de wedstrijd door een vrije trap van Cameron Puertas. De 2-2 volgde echter niet meer. Club Brugge nadert koploper Anderlecht tot twee punten, Union heeft een puntje minder en staat derde. Er worden in de kampioenspoule nog zes wedstrijden afgewerkt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.