Lang krijgt na Brugse hoofdrol advies: 'Dan kan hij heel erg goed worden'

Reacties

Noa Lang is woensdag uit de schaduw getreden bij Club Brugge. De Oranje-international in de rol van redder in nood kreeg van zijn ploeggenoot een advies over zijn gedrag buiten de lijnen.

Lang krijgt na Brugse hoofdrol advies: 'Dan kan hij heel erg goed worden'
© Pro Shots
Patro Eisden
Patro Eisden
nv
0 - 2
Club Brugge
Club Brugge

Dankzij twee goals van Lang werd het bekeravontuur van Club Brugge met moeite verlengd. Patro-Eisden, uitkomend op het derde niveau in België, moest in de verlenging het hoofd buigen voor de aanvaller.

Voor de Oranje-international was de hoofdrol ook een opsteker op weg naar D-Day voor zijn WK-kansen. Met zijn eerste velddoelpunten van het seizoen - in augustus in de Pro League benutte hij een strafschop – gaf hij aan beslissend te kunnen zijn.

Voor doelman Simon Mignolet was dat een bewijs voor de aanwezige kwaliteiten bij Lang. 'Hij heeft op het veld laten zien dat hij belangrijk kan zijn', zei de goalie van Club Brugge na het bekersucces. 'Als hij naast de grasmat rustig blijft, dan kan hij een heel erg goede voetballer worden.'

Lang weet vrijdag of hij ondanks zijn moeizame seizoen bij Club Brugge met meer minuten op de bank dan gewenst met Nederland naar het WK gaat.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Meer N. Lang
Meer over N. Lang
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.