Noa Lang leeft als matchwinner toe naar verlossende woord van Van Gaal

Reacties

Noa Lang is op een zeer moeizame bekeravond de redder in nood gebleken voor Club Brugge. De Nederlander maakte in de verlenging de twee doelpunten die goed waren voor winst op bezoek bij Patro Eisden: 0-2.

Noa Lang leeft als matchwinner toe naar verlossende woord van Van Gaal
© Pro Shots
Patro Eisden
Patro Eisden
nv
0 - 2
Club Brugge
Club Brugge

Patro Eisden speelt op het derde niveau van België en landskampioen Club Brugge hoopte dit varkentje dan ook snel te kunnen wassen. Met naast Lang ook Bjorn Meijer in de basis liep het echter anders. Het was tekenend dat doelman Simon Mignolet de uitblinker was bij Club Brugge: met een aantal geweldige reddingen hield hij zijn ploeg in de reguliere speeltijd op de been.

Club Brugge was aanvallend onmachtig en Lang kon zijn stempel niet drukken. In de verlenging groeide hij echter toch uit tot matchwinner, door op aangeven van Hans Vanaken de 0-1 binnen te wippen. In de blessuretijd van de verlenging zorgde hij ook nog voor 0-2. Zo voorkwam Lang samen met Mignolet een Brugse blamage.

Voor Lang, die de laatste weken geen basisspeler is bij Club Brugge, betekenen zijn doelpunten een zeer welkome opsteker. Aankomende vrijdag hoort de aanvaller of hij met het Nederlands elftal naar het WK gaat.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.