'Lampard staat open voor trainersfunctie bij Rangers FC'

Reacties

Frank Lampard staat naar verluidt open voor de functie van hoofdtrainer bij Rangers FC. De Schotse topclub is op zoek naar een vervanger van de ontslagen Michael Beale en Lampard zou hoog op het lijstje staan.

'Lampard staat open voor trainersfunctie bij Rangers FC'
© Pro Shots

Het bestuur van Rangers besloot Beale zondag te ontslaan na de aanhoudende tegenvallende resultaten. Steven Davis heeft het stokje op interim-basis overgenomen, maar het clubbestuur is op hard zoek naar een geschikte vervanger. Volgens The Telegraph staat Lampard hoog op het lijstje en de voormalig trainer van Derby County, Chelsea en Everton zou daar zelf ook voor openstaan.

De Engelse krant schrijft dat Lampard samen met AZ-trainer Pascal Jansen, Philippe Clement (clubloos) en Kevin Muscat (trainer van Yokohama F. Marinos) op het kandidatenlijstje van Rangers FC staat. Lampard zit op dit moment zonder club, na zijn ontslag bij Everton en een korte interim-periode bij Chelsea. Ook The Sun schrijft dat Lampard bereid is in gesprek te gaan met de Schotse club.

Onder leiding van Beale liep Rangers tegen PSV plaatsing voor de groepsfase van de Champions League mis. In de competitie zag het rivaal Celtic in zeven wedstrijden zeven punten uitlopen. De afgelopen jaren had Rangers met Steven Gerrard en Giovanni van Brockhorst al twee keer eerder een voormalig Premier League-ster als trainer aangesteld.

Premiership

Stand Premiership 2023/2024

Schotland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Celtic
33
24
6
3
80-26
+54
78
2
Glasgow Rangers
33
24
3
6
72-23
+49
75
3
Heart of Midlothian
33
19
5
9
46-34
+12
62
4
Kilmarnock
33
13
12
8
43-34
+9
51
* Actueel tot en met 16 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.