Lammers wil oude liefde PSV tijdens return alsnog pijn gaan doen

Reacties

Voormalig PSV'er Sam Lammers kwam dinsdag als invaller bij Rangers FC binnen de lijnen en werd nog gevaarlijk voor het doel van Walter Benítez. De Nederlandse aanvaller hoopt volgende week in het Philips Stadion in de basis te mogen starten.

Lammers wil oude liefde PSV tijdens return alsnog pijn gaan doen
© Pro Shots
Glasgow Rangers
Glasgow Rangers
2 - 2
PSV
PSV

Rangers-manager Michael Beale gaf tijdens de heenwedstrijd in de play-offs van de Champions League de voorkeur aan Abdallah Sima en Cyriel Dessers. Vier minuten voor tijd kwam Lammers in het veld. Het was een bijzondere invalbeurt voor de spits die in de jeugdopleiding van PSV speelde en tot 29 officiële duels in de Eindhovense hoofdmacht kwam.

‘Het was te kort, maar wel speciaal. Ook om voor een plek in de Champions League te spelen. Ik was wel teleurgesteld', zei Lammers tegen RTL 7. 'Ik heb dit seizoen de meeste wedstrijden in de basis gespeeld, dan moet de knop even om. De manager en ik hebben het niet besproken, maar dat gaan we nog doen. Ik moet ervoor zorgen dat ik er volgende week wél in sta. Dat wordt interessant, ik heb er zin in. We gaan vol voor de winst.'

Lammers was in de slotfase nog dicht bij een goal voor Rangers: Benítez keerde het schot van de spits en in de rebound voorkwam André Ramalho dat Danilo alsnog kon scoren.  'Ik was dichtbij, ja. Achteraf had ik wat harder moeten schieten, de aanname en pass waren goed', vertelde de spits, die PSV in 2020 verliet voor Atalanta Bergamo en op huurbasis uitkwam voor Eintracht Frankfurt, Empoli en Sampdoria. Deze zomer tekende hij bij Rangers.

Cup Final
Rangers-manager Beale kijkt uit naar de return in Eindhoven: 'Het wordt een Cup Final', vertelde hij op de persconferentie. 'Het is heel jammer dat we nog de 2-2 tegen krijgen uit een standaardsituatie en dat we een enorme kans lieten liggen om zelfs te winnen, maar die teleurstellingen moeten we snel vergeten. Ik ben heel positief over ons optreden. We hebben PSV veel problemen bezorgd achterin. De strijd ligt nog volledig open.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.