Lakse Kalou zorgt voor flinke rel in Berlijn

Reacties

Salomon Kalou heeft zich niet geliefd gemaakt bij Hertha BSC. Zijn livevideo zorgde voor wrevel bij de Berlijnse club. 

Lakse Kalou zorgt voor flinke rel in Berlijn
© Pro Shots

Midden in de discussie over een hervatting van de Bundesliga brengt Kalou een video naar buiten die vraagtekens zet bij de gang van zaken bij de clubs. De voormalig Feyenoorder neemt het niet zo nauw met de hygiënemaatregelen.

Niet alleen schudt hij de hand van conditietrainer Henrik Kuchno, maar de Ivoriaan neemt in de kleedkamer ook niet de vereiste afstand van zijn medespelers.

Tijdens de video van bijna een half uur komt ook de korting op de salarissen aan bod. Teamgenoot Vedad Ibisevic, die er zich al dan niet bewust is van de opnames van Kalou, spreekt zijn twijfels uit. 'Ik begrijp het niet, het is gek. Ik begrijp het niet, waarom ze het doen. Ik zou ze willen vragen: nemen jullie ons in de maling?'

Na de kleedkamer maakt Kalou het nog bonter. De aanvaller loopt de behandelkamer binnen, waar Jordan Torunarigha net een coronatest ondergaat. David de Mel, die het monster neemt, doet een beroep op de Ivoriaan. 'Salomon, alsjeblieft! Wis het, alsjeblieft!".'

Maar Kalou laat het verzoek onbeantwoord, met mogelijk gevolgen voor de aanvaller zelf. Het zal ongetwijfeld zijn afscheid niet vertragen. Zijn contract loopt komende zomer af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.