Lachende Bale verzekert: 'Ik ga in elk geval niet naar Getafe'

Reacties

In aanloop naar de Nations League-wedstrijd tussen Wales en België heeft Gareth Bale een update gegeven over zijn toekomstplannen. Een overstap naar Getafe zit er niet in, zo verzekert de 32-jarige aanvaller.

Lachende Bale verzekert: 'Ik ga in elk geval niet naar Getafe'
© Pro Shots
Wales
Wales
1 - 1
België
België

Bale nam deze maand na negen jaar afscheid van Real Madrid, waar zijn contract afliep. Zijn toekomst is nog altijd ongewis. De Welshman vertelde onlangs al dat hij een boel aanbiedingen binnen heeft gekregen. Zo maakt Cardiff City serieus werk van zijn komst, maar leek ook een langer verblijf in Spanje een optie. Getafe-voorzitter Ángel Torres beweerde woensdagmiddag dat Bale bij zijn club was aangeboden.

Twee dagen later werd Bale gevraagd wat zij prioriteiten zijn in de zoektocht naar een nieuwe club. 'Ik wil naar een club waar ik veel kan spelen, zodat ik zo fit mogelijk ben als het WK in november begint. Hopelijk kan ik eerst van mijn vakantie genieten en daarna beslissen waar ik heen wil', reageerde Bale.

Hij kreeg daarop de vraag of hij al dicht bij een akkoord met een club is: 'Nee', antwoordde Bale duidelijk. 'Maar ik ga in elk geval niet naar Getafe', vulde hij aan met een brede grijns.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.