Lachen op de kidspersco: 'Sneijder, Van Persie, ken je die niet?'

Reacties

De vraag was uitstekend en het antwoord ook, maar op de kinderpersconferentie van AZ kwam dat antwoord niet helemaal binnen bij de jonge vragensteller. Riechedly Bazoer werd er wel een beetje door verrast.

Lachen op de kidspersco: 'Sneijder, Van Persie, ken je die niet?'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Diverse clubs geven kinderen tegenwoordig een dag om nooit te vergeten en daar hoort een mooi persmoment bij. Vrijdag schoven naast Bazoer ook Denso Kasius en Kenzo Goudmijn aan om vragen van kinderen te beantwoorden. De laatste twee hadden de grootste lol bij het zien van de verbazing bij Bazoer.

'Tegen welke of met welke bijzondere voetballers heeft Riechedly Bazoer allemaal gespeeld', was de bijzonder goede vraag. Bazoer gaf aan dat hij met diverse goed spelers had gespeeld, maar de eerste namen die in hem opkwamen waren die van recordinternational Wesley Sneijder en Oranje-topscorer Robin van Persie. Een indrukwekkend duo, maar bij de jonge vragensteller deed het tot verbazing en hilariteit van Bazoer geen belletje rinkelen.

Klik onder of boven de video om het fragment te zien.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.