Labyad in Ajax-shirt sluit 'wonder' niet uit

Reacties

Zakaria Labyad is enigszins teruggekrabbeld wat betreft zijn eerdere uitspraken dat hij het seizoen af zou maken bij FC Utrecht. Na afloop van het duel met Ajax (0-0) gaf de middenvelder aan toch te hopen dat de Utrechters mee zullen werken bij eventuele interesse.

Labyad in Ajax-shirt sluit 'wonder' niet uit

Eerder gaf Labyad aan 'voor 99% zeker' het seizoen af te maken in Utrecht. 'Die ene procent is een wonder dat nog kan ontstaan', nuanceerde hij die uitspraak na afloop van het gelijkspel tegenover FOX Sports. 'Ik heb er geen geheim van gemaakt een stap hogerop te willen maken en als die kans komt, hoop ik dat FC Utrecht meewerkt.'

'De transfermarkt is nog 72 uur open. Ik blijf heel graag bij Utrecht, maar mocht de kans komen, hoop ik echt dat de club mee zal werken.' Gevraagd of deze 'kans' Ajax zou zijn, antwoordde de spelmaker geheimzinnig. 'Onder andere Ajax.' Labyad staat nog altijd hoog op het lijstje van de nummer twee van de Eredivisie.

Ten Hag
Ook Ajax-trainer Ten Hag liet zich uit over een mogelijke overstap van de 24-jarige naar Amsterdam. 'Als wij wat melden hebben, doen we dat via officiele kanalen. Dat heb ik nu niet.' Gevraagd of er concrete interesse is, reageerde de oefenmeester gepikeerd. 'Je gaat maar door, wacht gewoon de officiële berichten af, dan zie je op 1 februari of hij er wel of niet bij is.' Utrecht-trainer Jean-Paul de Jong gaf aan te verwachten dat zijn selectie intact blijft.

Na afloop van het duel in Utrecht gebeurde er nog iets opmerkelijks. Labyad trok een shirt van de Amsterdammers aan en werd vervolgens gecorrigeerd door ploeggenoten Willem Janssen en Sean Klaiber, die hier duidelijk niet over te spreken waren.

'Niet kunnen dromen, in één week tegen Huntelaar en Van Persie'
Ajax-watcher Freek Jansen over het puntenverlies van Ajax bij FC Utrecht.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.