Ajax richt vizier op Labyad

Reacties

In de zoektocht naar directe versterking is Ajax uitgekomen bij Zakaria Labyad. De Amsterdammers willen de 24-jarige aanvaller nog deze maand overnemen van FC Utrecht.

Ajax richt vizier op Labyad

Labyad, die aan zijn tweede seizoen bezig is in Domstad, heeft nog een contract tot medio 2020. Toch heeft de voormalige speler van PSV, Sporting Lissabon, Vitesse en Fulham er nooit een geheim van gemaakt open te staan voor een stap hogerop. Behalve Ajax staat Labyad in de concrete belangstelling van een aantal buitenlandse clubs.

Onder Erik ten Hag groeide Labyad uit tot de smaakmaker van FC Utrecht. De kans is groot dat ze binnenkort worden herenigd bij Ajax. 'Zakaria Labyad is een speler die minimaal in de top drie van Nederland hoort te spelen', aldus Ten Hag, die vrijdag verder niets los wilde laten over de verregaande interesse. Op de achtergrond is de belangstelling inmiddels concreet en kenbaar gemaakt.

Ajax is op zoek naar een extra aanvallende versterking. Eerder deze week ondernam de club een poging om Hassane Bandé al deze winter over te nemen van KV Mechelen, maar de Belgische club wil de Afrikaanse vleugelspeler niet nu al laten gaan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.