Kurzawa verbindt toekomst aan PSG en stelt Europese topclubs teleur

Reacties

Lang leek het erop dat Layvin Kurzawa en Paris Saint-Germain na vijf jaar uit elkaar zouden gaan, maar niets is minder waar. De 27-jarige linksback verlengt zijn aflopende contract met vier jaar tot medio 2024. Daarmee komt er – voor hem – een einde aan de speculaties.

Kurzawa verbindt toekomst aan PSG en stelt Europese topclubs teleur
© Pro Shots

Met een aflopend contract op zak was Kurzawa voor veel Europese clubs een interessante en financieel aantrekkelijke optie. De linksback werd onder andere gelinkt aan Barcelona, Arsenal, Chelsea en Internazionale, maar kiest er nu voor om zijn toekomst toch aan PSG te verbinden.

Kurzawa was niet de enige speler wiens contract afloopt. Thiago Silva, Edinson Cavani en Eric Maxim Choupo-Moting zijn in het bezit van een verbintenis die eindigt. Thomas Meunier was dat ook, maar van de Belg is al bekend dat hij komend seizoen bij Borussia Dortmund speelt.

Kurzawa, die eerder speelde voor AS Monaco, kwam in vijf jaar tot 123 optredens voor PSG. De verdediger werd vier keer kampioen, won drie keer de Franse beker en drie keer de Coupe de la Ligue en legde daarnaast vier keer beslag op de Franse Super Cup.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.