Kuijt en Janmaat halen volgende Feyenoorder naar ADO

Reacties

ADO Den Haag heeft zich versterkt met Denzel Hall. De 21-jarige verdediger wordt voor één seizoen gehuurd van Feyenoord.

Kuijt en Janmaat halen volgende Feyenoorder naar ADO
© Pro Shots

Hall speelt al sinds zijn zevende voor Feyenoord. Vorig jaar liep hij een zware knieblessure op. Na een lange revalidatie maakte hij in januari zijn officiële debuut voor de Rotterdammers. Deze zomer maakte Hall veel minuten in de voorbereiding van Feyenoord, afgelopen zondag speelde hij nog een helft mee tegen Olympique Lyonnais. Nu laat hij De Kuip tijdelijk achter zich.

Voor ADO is Hall een welkome aanwinst. 'We waren hard op zoek naar een versterking voor de rechtsbackpositie. Hall heeft bij Feyenoord bewezen veel talent te hebben en heeft in Rotterdam ook al zijn minuten gemaakt in het eerste. Afgelopen tijd was hij mee op trainingskamp met het eerste van Feyenoord dus Denzel is fit en klaar om meteen te beginnen', vertelt technisch manager Daryl Janmaat op de clubsite.

Met Hall halen de Hagenaren opnieuw een speler met een Feyenoord-link. Eerder strikte de club van hoofdtrainer Dirk Kuijt al onder anderen Joël Zwarts, Jordy Wehrmann en Abdel Belarbi.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.