'Kroos had al vijf Ballon d'Ors moeten hebben'

Reacties

Als het aan Joselu had gelegen, dan had Toni Kroos al meerdere keren de Ballon d'Or gewonnen. De spits van Real Madrid is onder de indruk van zijn ploeggenoot, maar ziet ook een toekomstig winnaar van de prijs rondlopen in Madrid.

'Kroos had al vijf Ballon d'Ors moeten hebben'
© Pro Shots

Joselu kwam deze zomer op huurbasis over van Espanyol. De Spaanse spits loopt nu enkele weken rond bij Real Madrid en is vooral geïntrigeerd geraakt door twee middenvelders bij de club. 'Kroos is een ongelofelijke speler die het vermogen heeft een wedstrijd volledig om te gooien', liet Joselu weten in een interview met het Spaanse AS.

'Hij verliest nooit een bal en speelt altijd met een kenmerkende rust over zich. Het is een genot om met hem te spelen. Hij zou al vijf Ballon d'Ors moeten hebben.' Afgelopen week werd de shortlist van genomineerden van de Ballon d'Or 2023 bekendgemaakt. Daarop ontbrak de naam van Kroos. Zijn teamgenoten Jude Bellingham, Vinícius Júnior en Luka Modric zijn wel genomineerd.

In de keuze voor Bellingham kan Joselu zich overigens ook prima vinden. Ook van de jonge Engelsman is de nieuwe spits van Real Madrid zeer gecharmeerd. 'Hij heeft een kans om de Ballon d'Or te winnen. Met de kwaliteiten die hij op deze leeftijd al heeft, kan hij alles winnen wat hij maar wil.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.