'Krijger' Martínez vervolgt 'oorlogspad': 'Het is wij tegen de rest van de wereld'

Reacties

De Argentijnse keeper Emiliano Martínez deed dinsdagavond opnieuw van zich spreken met opvallende uitspraken. De doelman van Argentinië liep na de zege op Oranje al leeg en haalde na de overwinning op Kroatië uit naar criticasters van La Albiceleste.

'Krijger' Martínez vervolgt 'oorlogspad': 'Het is wij tegen de rest van de wereld'
© Pro Shots
Argentinië
Argentinië
3 - 0
Kroatië
Kroatië

Martínez (30) kwam na het bereiken van de WK-finale terug op de felle kritiek die de Argentijnen kregen na de verloren eerste groepswedstrijd tegen Saudi-Arabië. 'Toen we onze eerste WK-wedstrijd verloren, klopte er werkelijk niets meer van bij ons, werd gezegd. Iedereen had kritiek, terwijl we een reeks van 36 interlands zonder nederlaag hadden neergezet', zei de keeper van Aston Villa tegen Argentijnse media.

'Tegen Mexico was onze eerste helft niet geweldig. Iedereen wilde ons zien verliezen. Het werd vanaf dat moment wij tegen de rest van de wereld. Daarom ben ik nu ook zo blij. We zijn een hechte selectie van 26 krijgers met 45 miljoen Argentijnen achter ons', aldus Martínez.

De 25-voudig international heeft geen voorkeur voor een tegenstander in de finale: Frankrijk en Marokko staan vanavond tegenover elkaar. 'Wie het wordt, maakt mij niet uit. Beide landen hebben al een geweldig WK achter de rug. Tegenover wie we ook zullen staan, het wordt een moeilijke wedstrijd, het is de finale', verklaart Martínez.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.