Kou uit de lucht: Mbappé neemt deel aan commerciële activiteiten

Reacties

Kylian Mbappé zal toch meedoen aan de commerciële activiteiten die dinsdag op de planning staan bij de Franse nationale ploeg. Volgens RMC Sport heeft Mbappé ingestemd met de marketingoperaties na een verklaring van de Franse voetbalbond om de internationale overeenkomst inzake beeldrechten te herzien.

Kou uit de lucht: Mbappé neemt deel aan commerciële activiteiten
© Pro Shots

Om een conflict in de kiem te smoren belegde de Franse bond een meeting tussen Mbappé, bondscoach Didier Deschamps, aanvoerder Hugo Lloris en vice-aanvoerder Raphaël Varane. Mbappé (23) clashte in maart ook al met de FFF over commerciële belangen in verband met zorgen om zijn portretrecht.

De bond meldde maandag al dat het werkte aan een nieuw akkoord over de portretrechten, waarbij het belang van eenieder in ogenschouw werd genomen. Mbappé heeft altijd aangegeven dat hij zelf de controle wil houden over de merken waarmee hij geassocieerd wordt.

Oostenrijk
Donderdag staat Mbappé met Frankrijk tegenover Oostenrijk in de Nations League. De Fransen wonnen nog geen duel in Groep 1 van League A. De vorige ontmoeting met Oostenrijk eindigde in 1-1 door doelpunten van Andreas Weimann en Mbappé.

UEFA Nations League

Stand League A Groep 1 UEFA Nations League 2022/2023

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Kroatië
6
4
1
1
8-6
+2
13
2
Denemarken
6
4
0
2
9-5
+4
12
3
Frankrijk
6
1
2
3
5-7
-2
5
4
Oostenrijk
6
1
1
4
6-10
-4
4
* Actueel tot en met 2 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.