Kostic heeft droomtransfer te pakken en tekent bij Juventus

Reacties

Filip Kostic heeft zijn droomtransfer te pakken. De voormalige vleugelspeler van FC Groningen tekent donderdag namelijk zijn contract bij Juventus. Daarmee komt een einde aan een paar roerige weken voor de Serviër van Eintracht Frankfurt.

Kostic heeft droomtransfer te pakken en tekent bij Juventus

Na een succesvolle campagne in de Europa League, die eindigde met de eindzege, werd er lang getrokken aan Kostic. Clubs uit de Premier League wilde de linkspoot hebben. West Ham United deed zelfs een bod dat door de Bundesliga-club geaccepteerd werd. De speler zelf wilde echter maar naar één club.

Juventus was een droombestemming voor de aanvaller. Toen de club uit Turijn zich meldde, nam Kostic met niets anders meer genoeg. De onderhandelingen met Frankfurt waren echter pittig voor de grootmacht uit de Serie A. In tegenstelling tot West Ham wilden de Italianen lange tijd niet aan de vraagprijs voor Kostic voldoen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Uiteindelijk kwamen de partijen er toch uit. Donderdag arriveerde hij in Turijn. Voor een bedrag van om en nabij de vijftien miljoen euro vertrekt de 29-jarige international naar de Oude Dame. Dat gebeurt acht jaar nadat hij de Eredivisie verliet. In 2014 werd door VfB Stuttgart zo'n zes miljoen euro betaald om hem los te weken in Groningen. Via Hamburger SV kwam hij in Frankfurt terecht.

Overigens heeft de komst van Kostic geen effect op de interesse van Juventus in Memphis Depay. Volgens diverse Italiaanse media wil de club op korte termijn de topschutter van Oranje al naar Turijn halen. Hij moet samen met Dusan Vlahovic de voorhoede vorm gaan geven.

Bekijk hier al onze video's
Meer Serie A
Meer over Serie A
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.