'Interesse West Ham zit Italiaanse droomtransfer Kostic dwars'

Reacties

Filip Kostic is nog altijd niet weg bij Eintracht Frankfurt. De Serviër wordt al de hele zomer met een transfer in verband gebracht, maar de Duitsers zitten hoog in de boom. Ook nu Juventus op de markt is voor de oud-speler van FC Groningen.

'Interesse West Ham zit Italiaanse droomtransfer Kostic dwars'

De Oude Dame zou een bod hebben gedaan van tien miljoen euro op de aanvaller, meldt La Gazzetta dello Sport. Afgelopen seizoen maakte Kostic in de Europa League veel indruk bij Frankfurt. Het leverde uiteindelijk de eindzege op en een transfer leek een kwestie van tijd. Hoewel Kostic graag weg wil, kwam het er alleen nog niet van.

Juventus maakte zich hard voor de komst van Kostic, maar Frankfurt neemt geen genoegen met de 10 miljoen euro die is geboden. Kostic zelf lijkt allang rond te zijn met de grootmacht uit de Serie A. Na goede gesprekken met landgenoot Dusan Vlahovic is hij overtuigd van zijn kans van slagen in Turijn. De halstarrige houding van Frankfurt zorgt ervoor dat de onderlinge spanning hoog op dreigt te lopen.

Behalve Juventus heeft ook West Ham United interesse in Kostic. In tegenstelling tot de Italianen gaat de Londense Premier League-club verder dan 10 miljoen euro voor de Serviër. West Ham zou nog voor het weekend de deal willen afronden en heeft een bod van 15 miljoen euro gedaan. Dat is nog exclusief bonussen.

Kostic zelf ziet de stap naar The Hammers nog helemaal niet zitten. De linkspoot heeft zijn zinnen op Italië gezet en probeert zijn werkgever er van te overtuigen mee te werken. Juventus probeert mee te denken en lijkt het bod naar 12 miljoen euro te verhogen. Verder dan West Ham kan de club echter niet gaan.

In het verleden speelde Kostic vijftig officiële wedstrijden voor FC Groningen. Daarin maakte de 48-voudig international twaalf doelpunten en gaf hij negen assists. In 2014 betaalde Stuttgart zo'n zes miljoen euro om hem naar de Bundesliga te halen. Via Hamburger SV kwam hij bij Frankfurt terecht.

© La Gazzetta dello Sport
Bekijk hier al onze video's
Meer Serie A
Meer over Serie A
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.