Koster verliest met Club stadsderby tegen Cercle

Club Brugge blijft veroordeeld tot een rol in de marge in de Belgische competitie. De ploeg van trainer Adrie Koster verloor zondagavond de derby tegen Cercle: 0-1.

Koster en de zijnen hadden recht op meer. Na een gelijkopgaande eerste helft nam Club Brugge na de rust het voortouw. De thuisploeg creëerde een veldoverwicht zonder dat het overigens tot echte grote kansen kwam. Aanvaller Kouemaha was met een van richting veranderd schot op de lat het dichtste bij een doelpunt.

Cercle beperkte zich tot aanvallen en zag tot eigen verbazing dat deze instelling kort voor tijd loonde met het enige doelpunt van de wedstrijd door invaller Kristof D'Haene: 0-1. Daar bleef het bij in Brugge, tot afgrijzen van Koster.

Brugge maakt al met al een teleurstellend seizoen door. Na de nederlaag in de stadsderby blijven de mannen van Koster staan op 24 punten uit zestien duels met een schamele achtste plaats als gevolg. Foto: VI Images