Koopmeiners na veelbesproken reserverol wel in basis tegen Celtic

Reacties

Teun Koopmeiners keert tegen Celtic terug in de basis bij AZ. Afgelopen zaterdag hield trainer Pascal Jansen de aanvoerder tegen RKC Waalwijk (1-0) nog aan de kant, omdat hij met zijn gedachten niet volledig bij de club zou zitten.

Koopmeiners na veelbesproken reserverol wel in basis tegen Celtic
© Pro Shots
Celtic
Celtic
2 - 0
AZ
AZ

Koopmeiners mocht wel invallen in Waalwijk en liet na afloop ook zijn onvrede doorschemeren dat hij op de bank moest beginnen bij de competitiestart. Ondanks zijn wens om deze zomer een transfer te maken, is de 23-jarige middenvelder naar eigen zeggen wel in staat zich volledig in te zetten voor AZ.

Jansen is nu blijkbaar ook overtuigd, want op Celtic Park start Koopmeiners wel in de basis in de play-offs van de Europa League. Ook Vangelis Pavlidis verschijnt nu aan de aftrap, waar Albert Gudmundsson tegen RKC nog in de spits startte. Fredrik Midtsjø is weer fit en keert terug op het middenveld.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Gerelateerde artikelen
Meer AZ
Meer over AZ
Meer T. Koopmeiners
Meer over T. Koopmeiners
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.