'Komst Bernardo Silva bij Barça hangt af van De Jong en Aubameyang'

Reacties

Barcelona wil in de laatste twee weken van de transferperiode nog één slag slaan: Bernardo Silva. De Portugese middenvelder staat hoog op de lijst van trainer Xavi Hernández. Het is echter nog lang geen uitgemaakte zaak dat de speler van Manchester City ook daadwerkelijk komt.

'Komst Bernardo Silva bij Barça hangt af van De Jong en Aubameyang'
© Pro Shots

Bernardo Silva siert dinsdagochtend de voorpagina van de Catalaanse krant El Mundo Deportivo, die schrijft dat het een moeilijk verhaal wordt voor Barcelona. Dat heeft met meerdere factoren te maken, waaronder de aanwezigheid van Frenkie de Jong en Pierre-Emerick Aubameyang. Om de komst van de Portugees te financieren, moet Barça eerst voor veel geld een speler verkopen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De Jong en Aubameyang staan op de nominatie om verkocht te worden, maar beide spelers hebben daar volgens de krant helemaal geen trek in. Chelsea heeft interesse in zowel De Jong als Aubameyang, terwijl Manchester United ook lange tijd gelinkt werd aan de Nederlandse middenvelder. Beide spelers willen echter bij Barcelona blijven.

Mocht een van de twee spelers toch verkocht worden, dan moet Barcelona er nog voor zorgen dat er genoeg geld binnenkomt (en overblijft) om de komst van Bernardo Silva te bekostigen. Volgens The Athletic is City bereid om de Portugees te laten gaan, mits de hoofdprijs wordt betaald. De kampioen van Engeland zou denken aan een transfersom van honderd miljoen euro. Barça bracht tot op heden nog geen officieel bod uit.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.