Koeman laat van zich horen: 'Geloof niet alles wat je hoort'

Reacties

Ronald Koeman heeft van zich laten horen op social media. De Nederlandse coach voelde zich klaarblijkelijk genoodzaakt te reageren op de berichtgeving vanuit Spanje, waar president Joan Laporta zei dat Koeman deze week naar het ziekenhuis moest.

Koeman laat van zich horen: 'Geloof niet alles wat je hoort'
© Pro Shots

'Geloof niet alles wat je hoort. Ik ben gezond en dat is alles wat telt in het leven', zo laat Koeman weten op Twitter. Daarmee komt hij met een reactie op de woorden van Laporta: 'Donderdag schrokken we even. Iedereen weet dat Ronald vorig jaar een hartaanval heeft gehad en gisteren moest hij wederom naar het ziekenhuis. Maar het gaat goed met hem. Ik heb hem gesproken en gezegd dat hij rustig aan moet doen', zo vertelde de president van FC Barcelona.

De preses legde verder niet uit waarom Koeman precies naar het ziekenhuis is gegaan. Daardoor ontstonden er in de internationale media allerlei speculaties, her en der werd zelfs gesuggereerd dat de oefenmeester 'met spoed' naar het ziekenhuis was afgevoerd. Later bleek het gewoon om een routinecheck te gaan. 

Ook het management reageerde al ontstemd: 'Ronald is naar het ziekenhuis gegaan om zijn bloeddruk te laten testen: een routinecheck voor mensen met een medische achtergrond. Wij vinden het vervelend hoe dit in de media is gekomen. Het gaat goed met Ronald, er is niets om je zorgen over te maken.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.