Koeman geeft toestemming en mist Messi tegen Eibar

Reacties

Lionel Messi is er dinsdag nog niet bij als Barcelona het thuis opneemt tegen Eibar. De sterspeler blijft nog even in Argentinië, zodat hij volledig kan herstellen van een lichte enkelkwetsuur. Pas na het duel met Eibar keert de aanvoerder terug naar Barcelona. Hij heeft zijn laatste wedstrijd van 2020 dus gespeeld.

Koeman geeft toestemming en mist Messi tegen Eibar
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
1 - 1
Eibar
Eibar

De spelers van Barça keerden zondag terug bij de club na vier dagen vrij te zijn geweest tijdens de kerstdagen. Messi vloog na het uitduel met Real Valladolid (0-3) van dinsdag meteen naar Argentinië.

Tegen Eibar kan Ronald Koeman dus niet beschikken over Messi. Hij keert waarschijnlijk na het duel met Eibar terug en is er dan op 3 januari weer bij tijdens de uitwedstrijd tegen Huesca, aangezien zijn kwetsuur lijkt mee te vallen. Koeman kan ook geen beroep doen op de geblesseerde Gerard Piqué, Ansu Fati en Sergi Roberto. Ousmane Dembélé is mogelijk wel fit genoeg voor het duel met Eibar. 

Messi miste dit seizoen al de Champions League-wedstrijden tegen Dinamo Kiev (0-4) en Ferencváros (0-3). Destijds kreeg hij rust. Thuis tegen Real Betis (5-2) begon de Argentijn op de bank, maar viel hij in de tweede helft alsnog in bij een 1-1 stand.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.