Koeman: 'Een groot talent moet ook leren van zijn fouten'

Reacties

Ook Ronald Koeman heeft zijn zegje gedaan over het besluit van Ajax om geen moeite meer te doen om Mohamed Ihattaren langer aan zich te binden dan was afgesproken bij het sluiten van de huurovereenkomst met Juventus.

Koeman: 'Een groot talent moet ook leren van zijn fouten'
© Pro Shots

'Het is natuurlijk heel jammer, want het was een groot talent. Alleen een groot talent moet ook leren van zijn fouten. Vanuit de buitenkant is het erg jammer om te zien. De eerste stap moet altijd uit de speler komen, en ongetwijfeld heeft Ajax dusdanige redenen om dat niet te doen. Maar daar ben ik niet van op de hoogte', aldus Koeman, die bij ESPN ook aangaf al een tijd geen contact meer heeft gehad met de jongeling.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het was onder het bondscoachschap van Koeman dat Ihattaren ervoor koos om niet voor Marokko maar voor Nederland te spelen. Sinds Koeman zijn functie neerlegde, heeft hij Ihattaren niet meer gesproken. De Zaandammer wordt volgend jaar opnieuw de man die de selectie van het Nederlands elftal onder zijn hoede neemt, maar op dit moment lijkt dat lichtjaren ver weg voor Ihattaren.

Het nieuws over zijn vertrek bij Ajax domineert de gesprekken op deze maandag. Eerder al kwamen Alfred Schreuder en John Heitinga erover aan het woord, en ook in het televisieprogramma Veronica Offside kwam het onderwerp langs.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.