Koeman: 'Afwezigheid Van Bommel kan een voordeel zijn'

Ondanks de zeperd bij PEC Zwolle is Ronald Koeman optimistisch over de topper van Feyenoord tegen PSV. De absentie van Mark van Bommel is daarbij mooi meegenomen.

Koeman: 'Afwezigheid Van Bommel kan een voordeel zijn'

Naast Atiba Hutchinson moet Van Bommel zondag in Rotterdam toekijken. Zijn gele kaart tegen FC Utrecht kostte de middenvelder van PSV de wedstrijd tegen Feyenoord. Dat kan in de ogen van Koeman positief uitpakken voor de Rotterdammers.

'Van Bommel is voor PSV nog steeds een meerwaarde, zeker met zijn ervaring in topwedstrijden', aldus de Feyenoord-trainer. 'Dat hij niet speelt, is voor ons misschien een voordeel, maar we moeten het toch echt zelf doen.'

'In deze competitie verschilt het per week wie wel en wie niet in de titelrace is. Als wij iets willen, moeten we PSV verslaan', vervolgde Koeman. 'Ik geloof er wel in. Uit de 3-2 nederlaag bij Zwolle kun je ook positieve dingen halen. We zijn veerkrachtig geweest en hebben legio kansen gecreëerd.'

De oud-international verwelkomde woensdag Jordy Clasie en Stefan de Vrij weer op de training. De twee vaste waardes waren begin van de week nog ziek. Maar ze lijken op tijd hersteld om zondag tegen PSV aan de aftrap te komen. (Martijn Krabbendam)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen