KNVB haalt Ramzi (46) binnenboord: 'Kijk er enorm naar uit'

Reacties

Adil Ramzi is door de KNVB aangesteld als trainer van Oranje Onder-18. Ramzi (46) was in het verleden werkzaam bij PSV en Wydad AC (Marokko).

KNVB haalt Ramzi (46) binnenboord: 'Kijk er enorm naar uit'
© Pro Shots

Ramzi werkte bij PSV als jeugdtrainer, assistent-trainer van Mark van Bommel bij Jong PSV en uiteindelijk eindverantwoordelijke bij dat elftal. Daarna vertrok hij naar Marokko voor een kortstondig avontuur bij Wydad. Nu krijgt Ramzi de Onder-18 van Oranje onder zijn hoede. 'Ik ben trots dat ik het vertrouwen krijg om aan de slag te gaan met de grootste talenten van Nederland', laat hij weten via de KNVB-kanalen. 

'We willen presteren, dat staat natuurlijk voorop. Daarnaast is het voor mij een mooie kans om, samen met de Nederlandse clubs, na te denken hoe we het maximale uit onze talenten kunnen halen. Ik kijk er enorm naar uit om te starten', aldus Ramzi. 

'We zijn blij dat Adil ons team bij de KNVB komt versterken', aldus directeur topvoetbal Nigel de Jong. 'Ik ben overtuigd van zijn kwaliteiten als coach en ik geloof dat zijn persoonlijkheid een verschil gaat maken bij onze nationale elftallen. Wij hebben veel vertrouwen in een mooie en succesvolle toekomst.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.