Klunzige Hummels, Pogba krijgt speciale sjaal

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Klunzige Hummels, Pogba krijgt speciale sjaal

• Sparta Rotterdam geniet van de aandacht voor Mathias Pogba, die zondag de Rotterdammers naar een 1-0 zege op Feyenoord kopte. 'Onze held van de derby', zoals Sparta de spits beschrijft, wordt door de club geëerd met een speciale sjaal.

Via de website van Sparta Rotterdam.
Via de website van Sparta Rotterdam.

Mats Hummels is buiten het veld niet zo scherp als in het veld. De verdediger van Bayern München viel daar op door een klunzige actie, tot groot plezier van ploeggenoot en lolbroek Thomas Müller...

Marvin Emnes (28) liet dit weekend van zich horen in Engeland. De aanvaller maakte zaterdag op fraaie wijze de winnende goal voor Blackburn Rovers tegen Wigan Athletic (1-0). Zijn treffer is uitgeroepen tot Goal van het Weekend in de competitie.

• Palermo nam onlangs afscheid van voorzitter Maurizio Zamparini. Hij maakte plaats voor een Amerikaanse investeringsgroep, die de Amerikaanse Italiaan Paul Baccaglini naar voren heeft geschoven als zijn opvolger. En dan te bedenken dat Zamparini al te boek stond als excentriek...

• Ook in de vierde klasse is Andy van der Meijde (op bovenstaande foto poserend voor onze rubriek Bankzitters) een gevaar voor zijn directe tegenstanders. De inmiddels 37-jarige oud-international speelt tegenwoordig voor Alexandria uit Apeldoorn en scoorde zondag voor het eerst voor zijn ploeg in de wedstrijd tegen Klarenbeek (1-1). Een eerdere poging via een halve omhaal kon de aanvaller niet op doel krijgen.

• Het doelpunt van Mathias Pogba tegen Feyenoord wordt uiteraard ook met zijn broers besproken. Tweelingbroer Florentin, die bij Saint-Étienne speelt, uit zijn trots op Instagram met een gezamenlijke foto. Ook Paul zal ongetwijfeld genoten hebben van de goal die Sparta de winst bezorgde tegen Feyenoord (1-0).

Man of the match MP19 Bravo ma twinance 👏🏾👏🏾💯@mathiaspogbaofficial #pogba19 #twins #thankgod

Een bericht gedeeld door Florentin Pogba (@florentinpogbaofficial) op

• Het seizoen van Arsenal staat op instorten en dat zorgt voor inspiratie bij volgers van de club. Na de nederlaag tegen Liverpool (3-1) zakte de ploeg van Arsène Wenger naar de vijfde plek en dat wordt de Franse manager in onderstaande video niet in dank afgenomen.

• De gedachten van Dirk Kuijt zullen vandaag even teruggaan naar zes jaar geleden. Toen was hij de held van Liverpool door een hattrick te maken tegen Manchester United, met Edwin van der Sar op doel.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.