Kluivert en Rosario meteen in de basis bij OGC Nice

Reacties

Justin Kluivert en Pablo Rosario worden meteen aan het werk gezet door trainer Christophe Galtier. Het Nederlandse duo heeft een basisplek bij OGC Nice, dat zondagmiddag speelt tegen Stade Reims. Calvin Stengs ontbreekt bij de selectie en zal dus nog even moeten wachten op zijn debuut.

Kluivert en Rosario meteen in de basis bij OGC Nice
© Pro Shots

Bij OGC Nice bouwen ze aan een elftal met een hoog ex-Eredivisie-gehalte. Rosario en Stengs werden overgenomen van PSV en AZ, terwijl Kluivert tijdelijk is overgenomen van AS Roma. Daarnaast speelt Kasper Dolberg al langer bij de Franse club.

Dolberg begint tegen Stade Reims op de bank. OGC Nice maakte voor de wedstrijd al bekend dat Dolberg niet fit genoeg zou zijn voor een basisplaats na het EK met Denemarken. Stengs liep in de voorbereiding op de start van het seizoen een dijbeenblessure op. Bij Stade Reims begint Kaj Sierhuis overigens in de punt van de aanval.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.