Stengs krijgt gezelschap: Nice presenteert Kluivert met fraai filmpje

Reacties

De kogel is door de kerk: Justin Kluivert vervolgt zijn carrière in de Ligue 1. OGC Nice heeft de 22-jarige aanvaller overgenomen van AS Roma. De Nederlander werd dinsdagavond op fraaie wijze gepresenteerd.

Stengs krijgt gezelschap: Nice presenteert Kluivert met fraai filmpje
© Pro Shots

Kluivert keerde afgelopen zomer terug bij AS Roma. Na een seizoen in de Bundesliga zag RB Leipzig af van het definitief inlijven van de tweevoudig Oranje-international. In de Italiaanse hoofdstad bleken de perspectieven somber. Trainer José Mourinho stelde geen prijs op de aanwezigheid van Kluivert tijdens het trainingskamp.

De oplossing is gekomen uit Frankrijk. OGC Nice, dat eerder Calvin Stengs weghaalde bij AZ, biedt Kluivert onderdak. Aan de Côte d'Azur komt hij een andere oude bekende tegen. Kluivert kent spits Kasper Dolberg van hun gezamenlijke tijd bij Ajax.

De overstap die al langer in de lucht hing, werd dinsdagavond bevestigd. Nice plaatste op Twitter een fraai filmpje, waarin het een reis door de tijd maakte en alle Nederlanders die ooit voor de club speelden in het zonnetje zette. Zo kwamen de beeltenissen van Dick van Dijk, Ruud Kaiser, Arjan Vermeulen, Erik Regtop, Luigi Bruins, Wesley Sneijder en natuurlijk Stengs voorbij, voordat Kluivert zich meldde met de woorden 'Issa Nissa', het motto van de club.

'Kluivert moet bij Nice een keer zijn belofte gaan inlossen'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.