Klopp over speciale Liverpool-avond: 'We moeten het juiste voelen'

Reacties

Liverpool neemt woensdagavond na de wedstrijd tegen Chelsea dan eindelijk de Premier League-trofee in ontvangst. Manager Jürgen Klopp roept zijn spelers op er met volle teugen van te genieten.

Klopp over speciale Liverpool-avond: 'We moeten het juiste voelen'
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
5 - 3
Chelsea
Chelsea

'We moesten twee dingen voorbereiden deze week. We moesten de wedstrijd tegen Chelsea voorbereiden en we moeten ervoor zorgen dat we het juiste gevoel hebben op het moment dat we de trofee krijgen', zegt de Duitser tegen Sky Sports.

'Het is zo groots en zo ongelooflijk wat de jongens gedaan hebben, en hoe ze dat gedaan hebben. Om verschillende redenen was het een enorme uitdaging. We moeten het echt voelen, en dat zullen we doen. We moeten het zo beleven, zodat we het niet vergeten', aldus Klopp.

'We zijn natuurlijk al sinds vijf speelronden kampioen, wat heel speciaal is. We krijgen een erehaag voor alle wedstrijden, er gebeuren allerlei dingen die we niet gewend zijn. Je wint een aantal wedstrijden, geweldig. Je verliest een aantal wedstrijden, dat is minder. Ik zal nooit een nederlaag bagatelliseren, maar we mógen niet vergeten dat we kampioen zijn geworden, op een behoorlijk exceptionele manier.'

Aanvoerder Jordan Henderson zal vanwege zijn blessure niet meespelen tegen Chelsea, maar achteraf wel de trofee in ontvangst nemen. De middenvelder roept de fanatieke Liverpool-supporters nadrukkelijk op om niet naar het stadion te komen. 'Het doet ons ook pijn dat de fans er niet bij kunnen zijn, maar blijf alsjeblieft thuis, en maak al het goede werk van de NHS niet ongedaan.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Premier League

Stand Premier League 2019/2020

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Liverpool
38
32
3
3
85-33
+52
99
2
Manchester City
38
26
3
9
102-35
+67
81
3
Manchester United
38
18
12
8
66-36
+30
66
4
Chelsea
38
20
6
12
69-54
+15
66
5
Leicester City
38
18
8
12
67-41
+26
62
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.