Klopp belooft actie: 'Wil niet de Deadline Day-show om zeep helpen'

Reacties

Jürgen Klopp sluit niet uit dat Liverpool zich deze week nog zal versterken, maar acht de kans dat er spelers vertrekken groter. Donderdag om 18.00 uur Nederlandse tijd is de deadline voor Premier League-clubs.

Klopp belooft actie: 'Wil niet de Deadline Day-show om zeep helpen'

Met de komst van Alisson, Naby Keïta, Fabinho en Xherdan Shaqiri voor een totaalbedrag van 182 miljoen euro toonde Liverpool zich al zeer actief.

'We willen zien wat er gebeurt. Of ik nog actie verwacht op het gebied van transfers? Jazeker', laat Klopp weten aan Sky Sports. 'Ik kan ook moeilijk jullie show met Deadline Day killen. Anders wachten mensen de hele dag voor hun televisie.'

De Duitser meldde wel dat het veel aannemelijker is dat er de komende dagen selectieleden vertrekken dan dat er spelers bijkomen. Met name voor Divock Origi en Danny Ings is de kans op speeltijd klein. 'In een andere situatie, bij een andere club, zou ik elke speler uit deze selectie hebben vastgelegd als die beschikbaar zou zijn. Het zijn allemaal fantastische jongens.'

Liverpool speelt dinsdag zijn laatste oefenwedstrijd, tegen Torino, voordat het nieuwe seizoen in de Premier League begint. The Reds krijgen volgende week zondag bezoek van het flink versterkte West Ham United van Manuel Pellegrini.

Zaterdag maakte het team van Klopp indruk door Napoli met liefst 5-0 te verslaan, bij het officieuze debuut van Alisson.

De Premier League-kanonnen in vogelvlucht: Klopps kampioenselftal compleet
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.