Engels seizoen van start: hoe staan de Premier League-titanen ervoor?

Reacties

Met nog een week te gaan tot de Premier League-start maken wij met zes video's de balans op bij The Big Six.

Engels seizoen van start: hoe staan de Premier League-titanen ervoor?

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bij Arsenal is het tijdperk met Arsène Wenger als manager na 22 jaar ten einde. Het lot van The Gunners ligt in handen van Unai Emery, die met een deels vernieuwde selectie aansluiting hoopt te vinden bij de vijf concurrenten. Gaat het mis, dan dreigt een val naar de middenmoot.

De Premier League-kanonnen in vogelvlucht: is Arsenal titelkandidaat?

Op Stamford Bridge heeft een flinke omslag plaatsgevonden. Gekscherend gezegd is de enige overeenkomst tussen Antonio Conte en Maurizio Sarri dat ze Italiaan zijn. Laatstgenoemde moet als nieuwe manager voor aantrekkelijker voetbal zorgen bij Chelsea, waar ook weleens écht ingezet zou kunnen worden op de jeugd. In de strijd om het Community Shield lukte dit echter niet. Manchester City won overtuigend met 0-2.

De Premier League-kanonnen in vogelvlucht: filosofieomslag bij Chelsea

Geen club in de Premier League heeft deze zomer zo veel uitgegeven als Liverpool. Met al het transfergeweld op Anfield is de aanval op Manchester City echt geopend. De ploeg van Jürgen Klopp aast op de eerste landstitel sinds 1990.

De Premier League-kanonnen in vogelvlucht: Klopps kampioenselftal compleet

Mocht Tottenham Hotspur à la Feyenoord de aankopen per helikopter laten invliegen, dan was het een pijnlijk beeld geworden voor de fans. De Londenaren hebben nog helemaal niemand gekocht met nog maar even te gaan tot de transferdeadline (9 augustus, 18.00 uur Nederlandse tijd). Kan Mauricio Pochettino oogsten met de vertrouwde namen?

De Premier League-kanonnen in vogelvlucht: Spurs op achterstand in miljoenenwedloop

Het chagrijn spatte onlangs nog van José Mourinho af toen hem gevraagd werd naar de aankopen van zijn Manchester United. Of beter gezegd: het gebrek daaraan. The Special One heeft er met Fred en Diogo Dalot een middenvelder en een vleugelverdediger bij gekregen, maar dat is niet genoeg. Er gaat ongetwijfeld nog wat gebeuren op Old Trafford voor de competitiestart. Vrijdagavond is Leicester City al te gast.

De Premier League-kanonnen in vogelvlucht: haalt Mourinho de kerst?

De grote vraag is: wie klopt Manchester City? Riyad Mahrez is de enige grote aankoop bij de ploeg van Pep Guardiola, die duidelijk nog heeft gezocht naar een extra controleur. Voor Manchester City begint de competitie direct met een meer dan interessante wedstrijd: Arsenal-uit. De start van het seizoen is in ieder geval goed voor The Citizens, met het Community Shield werd de eerste prijs van het seizoen gepakt.

De Premier League-kanonnen in vogelvlucht: titel niet genoeg voor City
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.