Klopp baalt van houding Liverpool en slecht nieuws over Thiago

Reacties

Jürgen Klopp vindt dat zijn ploeg niet mag klagen met de 2-2 remise tegen Fulham. De Duitse manager is niet blij met de instelling van zijn ploeg op Craven Cottage.

Klopp baalt van houding Liverpool en slecht nieuws over Thiago
© Pro Shots
Fulham
Fulham
2 - 2
Liverpool
Liverpool

Liverpool begon opvallend zwak aan de wedstrijd in Londen en kwam na een half uur terecht op achterstand. Met veel pijn en moeite sleepten The Reds er uiteindelijk een gelijkspel uit. 'Het resultaat is nog het beste nieuws. Dat we een punt overhouden aan een heel slechte wedstrijd van onze kant', reageert Klopp bij BT Sport.

'Nu gaat het erom: hoe kon dit gebeuren?', vervolgt de manager. 'Onze houding bij de begin was niet goed. Daarna wilden we wel terugvechten, maar dan wordt het zwaar. Het veld was droog, dat soort dingen. We speelden hen in de kaart. We kwamen niet in ons spel. Zij wonnen alle persoonlijke duels en wij kwamen niet tot een schot op doel of zoiets om het goede gevoel te krijgen. We hebben nooit het momentum gehad', concludeert Klopp.

'Het resultaat is prima. Ik denk niet dat we meer dan dit verdienden. Maar het optreden kan gigantisch veel beter', aldus de Liverpool-manager. Die nog een extra teleurstelling te verwerken kreeg met het uitvallen van Thiago Alcântara. 'Het ziet eruit als een slechte hamstringblessure', vertelt Klopp. Vermoedelijk staat de Spanjaard de komende weken daardoor aan de kant.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.