Kishna belooft: 'Laatste wedstrijd voor ADO nog niet gespeeld'

Reacties

Ricardo Kishna heeft via zijn Instagram-pagina gereageerd op het dramatische nieuws dat hij maandag ontving. De 22-jarige aanvaller heeft in het duel met Ajax van zondag zijn voorste kruisband afgescheurd.

Kishna belooft: 'Laatste wedstrijd voor ADO nog niet gespeeld'

Kishna viel in het Cars Jeans Stadion in tegen zijn oude club, maar moest de strijd na twintig minuten alweer staken. Het was meteen duidelijk dat het om een ernstige blessure ging. De buitenspeler verliet het veld per brancard in tranen en werd luidkeels een hart onder de riem gestoken door de supporters van ADO Den Haag, waar hij nog geen drie weken onder contract staat. Dat deed Kishna veel, zo vertelt hij.

'Ik wil via deze weg iedereen bedanken voor de lieve en moed gevende berichten. In het speciaal wil ik onze spelersgroep, staf en uiteraard onze fantastische supporters bedanken. Ondanks dat ik gister met een wat blijkt zware blessure op het veld zat hebben jullie mij kippenvel gegeven', aldus de aanvaller, die door ADO gehuurd wordt van Lazio.

Aangezien voor het afscheuren van een kruisband normaal gesproken een revalidatie van zes tot negen maanden staat, is het maar de vraag of Kishna nog in actie kan komen voor ADO. Zelf heeft hij wel zijn zinnen gezet op een rentree in het groen-geel. 'Ik ga keihard werken en knokken om weer snel terug te zijn op het veld. Ik beloof jullie één ding en dat is dat ik mijn laatste wedstrijd voor ADO nog zeker niet heb gespeeld!'

Vandaag het bericht gekregen wat eigenlijk al wel werd verwacht, m'n voorste kruisband is afgescheurd, ik wil via deze weg iedereen bedanken voor de lieve en moed gevende berichten. In het speciaal wil ik onze spelersgroep, staf en uiteraard onze fantastische supporters bedanken. Ondanks dat ik gister met een wat blijkt zware blessure op het veld zat hebben jullie mij kippenvel gegeven en zoals al eerder in de media gezegd de eerste stap van mijn herstel gezet! Mij rest op dit moment maar 1 ding en dat is iets waar ik al vaker voor heb gestaan dus ik weet hoe ik ermee om moet gaan, ik ga keihard werken en knokken om weer snel terug te zijn op het veld. Ik beloof jullie 1 ding en dat is dat ik mijn laatste wedstrijd voor ADO nog zeker niet heb gespeeld! Fans en voetballiefhebbers bedankt voor jullie support ❤️

Een bericht gedeeld door Ricardo Kishna (@ricardo7kishna) op

De voorlopig in duigen gevallen plannen van Kishna
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.